◄مواد لازم:
☺ سینه مرغ خلال شده ------------------ دو عدد
☺پیازچه خرد شده ----------------------- یک سوم پیمانه
☺روغن زیتون ----------------------- سه قاشق سوپخوری
☺ زعفران حل شده -------------------- سه قاشق سوپخوری
☺ قارچ خرد شده --------------------- یک دوم پیمانه
☺فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ------- یک عدد
☺جعفری خرد شده -------------- یک چهارم پیمانه
☺ پنیر موزارلا و گودا ----------------- از هر کدام 150 گرم
☺پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه -- به مقدار لازم
► طرزتهیه :
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.
◄مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
☺آب ولرم ---------------------------- یک و یک دوم پیمانه
☺پودر خمیر ترش ------------------ یک و یک دوم قاشق چایخوری
☺روغن زیتون ---------------------- 4 قاشق سوپخوری
☺نمک ----------------------------- یک دوم قاشق چایخوری
☺آرد ------------------------------ سه و یک سوم پیمانه
☺پنیر گودا ------------------------ یکصد گرم
► طرز تهیه :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: